KEMAL TÜRKMEN - Müdür

ÖZGEÇMİŞ

1968 yılı Trabzon Şalpazarı Sayvançatak Köyü’nde doğdu. İlkokul ve Ortaokulu kendi köyünde, Liseyi İstanbul Güngören İzzet Ünver Lisesinde bitirdi. 1985 yılında kazandığı Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini 1990 yılında bitirdi. Askerlik görevini müteakip 1992 yılı Kasım ayında Şalpazarı Sayvançatak İlköğretim Okulunda göreve başladı. Bir yıl sonra aynı okulda Okul Müdürü oldu. 2003 yılının Ekim ayında Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu’na Okul Müdürü olarak atandı. 3 yılı aşkın görev yaptıktan sonra 2007 yılı Nisan ayının 16’sında Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. 14 aylık vekalet görevinden sonra tekrar asli görevine döndü. 2010 yılı zorunlu rotasyon uygulaması neticesinde Atatürk İlköğretim Okulundaki Görevinden ayrılarak 03.09.2010 tarihinde Şalpazarı Çok Programlı Lise Müdürlüğündeki görevine başladı. 8 yıl 10 ay göre yaptığı Şalpazarı ÇPAL’den rotasyon uygulaması neticesinde ayrılarak 03.07.2019 yılında Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesinde görev başladı.

“Anne ve Baba Hakkı Aile İçi Problemler ve Çözüm yolları” adlı bir kitabı vardır. Evli ve altı çocuğu bulunmaktadır.