TRABZON / ŞALPAZARI - Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi

FATİH BAKAL - Müdür Yardımcısı

1984 yılında Trabzon Şalpazarı Geyikli köyünde doğdu.İlkokulu köyünde Yumurcaktaş İlkokulunda tamamladı.Ortaokul  ve Lise’yi Trabzon İmam Hatip Lisesi’nde parasız yatılı olarak tamamladı.2002 yılında Şanlıurfa Harran Üniversitesi  İlahiyat Fakültesini kazandı.Birinci sınıfı burada bitirdikten sonra yatay geçişle Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesine geçiş yaptı ve 2006 yılında buradan mezun oldu.2007 yılı Ocak ayında Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Şalpazarı Geyikli Köyü Dere camii’de İmam Hatip olarak ilk görevine başladı.2011 yılında kurumlar arası ilk atamayla Van ili Saray ilçesi Atatürk İlköğretim okuluna Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı.2013 yılında geldiği Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesinde 4 yıl Meslek Dersleri öğretmenliği  yaptıktan sonra 2017 yılında bu okulda Müdür Yardımcılığı görevine atanmış  ve halen bu görevi yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.