Kas

Cumhuriyetimiz'in 100. Yılı ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Şalpazarı ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ile Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim ve Sanat Merkezi gezisi yapılmıştır.

Ekm

İsrail'in Gazze saldırıları nedeniyle ülkemizde 3 günlük yas ilan edildi. Cuma günü yapılan Bayrak Töreni'nde Filistin halkı ve şehitleri için dualar edilerek, saygı duruşunda bulunuldu.

Ekm

Okulumuzun kurucu ortağı olarak yer aldığı "Connect" adlı  uluslararası eTwinning projesinde öğrencilerimiz etkinliklerine başladı. Türkiye, İtalya, Fransa ve  Hırvatistan'dan ortakların yer aldığı projemizde öğrencilerin akran şiddeti ile başa çıkma konusunda etkinlikler yapması planlanmaktadır.

Ekm

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Aynur Korkmaz ve öğrencileri ile kurucu ortağı olduğumuz "W.I.S.H. Well-Being Initiatives for Students Happiness" adlı uluslararası eTwinning projemiz ile çalışmalara başlandı. Projede Fransa'dan İngilizce Öğretmenleri  Emmanuel Prevost ve Celine Etienne (Lycée Professionnel THEAS, Montauban Fransa), Almanya'dan İngilizce Öğretmeni Susanne Juranek (Lycée professionnel BBS Haarentor à Oldenburg, Niedersachsen, Almanya), İspanya'dan Matematik Öğretmeni Esther Perez Fernandez (lycée général IES de Beade à Vigo, GALICIA İspanya)yer almaktadır.

Ekm

“Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları” kapsamında okulumuz öğrenci tarafından hatim, mevlit ve anma programları düzenlenmiştir.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ekm

İlçe Devlet Hastensi Toplum Sağlığı Doktor ve Hemşireleri tarafından okulumuz öğretmenlerine Kansere Karşı Farkındalık Eğitimi verildi.

Ekm

Kod Haftası (Code Week) kapsamında öğrencilerde kodlama ve programlamaya karşı farkındalık oluşturmak amacıyla Kodlama Panosu hazırlanmıştır.

Ekm

Şalpazarı İlçe Emniyet Amirliği ve Vakfıkebir Jandarma Garnizon Komutanlığı Trafik Şubesi  tarafından okulumuz öğrencilerine Trafik Eğitimi verildi.

Eyl

Peygamber Efendimiz'in (sav) veladeti vesilesiyle  Mevlid-i Nebi Haftası kutlamaları kapsamında İlçe Müftülüğümüzce okulumuz konferans salonunda program gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Hitabet Dersi Mesleki Uygulamalar kapsamında okulumuzda Cuma Namazı kılınmaktadır.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi günü 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk zili öğretmen, öğrenci ve veliler için çaldı.

Eyl

Milli Eğitim Bakınımız Sayın Yusuf TEKİN Bey Mesleki Çalışma Programı kapsamında 4 Eylül 2023 Pazartesi günü Eğitim Bilişim Ağı (EBA) platformu üzerinden öğretmenlerimize çevrimiçi hitapta bulunarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ülkemize, öğretmen, öğrenci, veli ve tüm paydaşlara hayırlı olması temennilerinde bulunmuşlardır.

Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi sınıflar arası Futbol Turnuvası başladı.