May

29 Mayıs İstanbul'un Fethi kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından Şalpazarı Dereköy Camisinde Cuma Hutbesi ve Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

May

Şalpazarı Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve okulumuz işbirliği ile Kitap Okuma Halkası Etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Nis

Öğrencilerimizin akademik başarısını artırmaya yönelik olarak Okulumuz idaresi önderliğinde her branştan öğretmenin bulunduğu Akademik Takip Komisyonu oluşturma toplantısı yapıldı.

Nis

Geleneksel oyunlarımız olan ve çocukluğumuzda her gün oynadığımız körebe, 9 taş, can (yakar top) gibi oyunları okulumuzda öğrencilerimiz ile oynayarak hem nostaljiyi yaşadık hem de öğrencilerimize hatırlattık.

Nis

Okulumuzun eğitim ortamlar ve fiziki imkanlar alanlarını daha etkin ve verimli kullanmak için, okul koridorları zeka oyunları setleri ile dolduruldu.

Mrt

Her Gün Bir Ayet Bir Hadis çalışması kapsamında Okulumuz Elektronik Duyuru Panosunda öğrencillerimize sunulmaktadır.

Kas

Şalpazarı Proje Mentörlüğü olarak Şalpazarı ilçesinde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde yürütülen Ulusal ve Uluslararası eTwinning projelerinin sunulduğu Şalpazarı eTwinning Proje Sergisi okulumuzda düzenlendi.

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Aynur KORKMAZ danışmanlığında farklı sınıflardan oluşturulan öğrenci ekiplerinin 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde yürüttüğü eTwinning projelerinde gösterdikleri üstün gayret ve başarı sebebiyle almaya hak kazandıkları Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerini ve Avrupa Okul Levhasını bugün Trabzon Hamamizade Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende teslim aldık. YEĞİTEK Genel Müdürlüğü'ne bağlı Ulusal Destek Servisi'nden Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu Sn. Dr. Hülya BAL ile İzleme ve Değerlendirme Sorumlusu Sn. Ezgi ULUTAN'ın da katıldığı törende, 2021 Yılı Türkiye Özel Ödüllerinden Yenilikçilik ve Girişimcilik Kategorisinde Türkiye 1.si olan projemiz "TwinEdu Company" ile ilgili öğretmenimize ödülü takdim edildi. Başarılı projelerin Kalite Etiketi ile ödüllendirildiği bu törende emeği geçen başta Trabzon eTwinning İl Koordinatöre F.Zeynep ER olmak üzere tüm İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ARGE ekibine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Nis

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından deprem tatbikatı yapıldı. İkaz sesinin sonlanmasıyla öğrenciler en kısa sürede dışarıya çıkarıldı. Olası bir deprem anında öğrencilerin yapmaları grekenler anlatıldı.

Mrt

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi ve sınıf rehber öğretmenleri koordinesinde öğrencilerimizi daha iyi tanıyabilmek ve öğrencilerimize daha bütünsel bir eğitim verebilmek amacıyla, "Yaşam Pencerem" adlı bireyi tanıma anketi uygulandı. Tamamlanan bireyi tanıma teknikleri neticesinde ortaya çıkan sonuçlardan sınıf ve okul risk haritası oluşturuldu.