Nis

Uzman Psikolog Ahmet KÖROĞLU tarafından okulumuz öğretmen ve velilerine bağımlılıkla mücadele semineri verilmiştir.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okul sporları etkinlikleri kapsamında Voleybol Turnuvası düzenlenmiştir.

Nis

İlçe geneli ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen satranç turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Hamza ALBAKAN 2. olmuştur.

Mrt

İlçemizin gurur kaynağı Avrupa ve Dünya Tekvando şampiyonları okulumuz öğrencileri ile buluşarak Başarı Hikayalerini anlattılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılında Vatan için canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle yad edildi.

Mrt

Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlemiş olduğu şiir okuma yarışması Şalpazarı Müftülüğümüzce gerçekleştirilmiştir.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamıdna İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yılı kutlanarak, Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 88. yılında Rahmetle anıldı.

Mrt

Okulumuz meslek desrleri öğretmenleri tarafından erkekler ve kızlar olmak üzere iki dalda Kur'an-ı Kerim okuma yarışması düzenlenmiştir.

Mrt

Eğitim sistemimizin öğrencilerin okulda refahı temasını konu alan projemizde ortaklarımız ile birlikte öğrencilerin duygularını, iletişim becerilerini, görüşlerini ve vizyonlarını geliştirmeye yönelik etkinlikler planlanmıştır. Bu etkinlikler kapsamında öğrencilerimiz okuldaki mevcut refahı anlatam bir sunum hazırlayıp diğer ortaklarla paylaşmıştır.

Yaratıcı yaklaşımlar ile öğrencilerin farklı ülkelerden akranları ile uluslararası takımlar halinde çalışması, Avrupa vatandaşlığı farkındalığını geliştirecek etkinliklerde bulunması ve yabancı dil gelişimine, sosyal becerilerin geliştirilmesine ve dijital becerilerin olumlu yanlarına vurgu yapacak etkinlikler ile proje devam edecektir.

Mrt

Pozitif psikolojinin çalışma alanlarından biri olan iyi oluş üzerine öğrencilerin okulda refahlarını konu alan projemizde öğrencilerin yetkinliklerinin belirlenmesi üzerine bir anket uygulandı. Anketi cevaplayan öğrencilerimizin sonuçları analiz edilerek  kendilerine uygun duygusal, sosyal, mental ve fiziksel refah olarak 4 bölümden oluşan proje ekiplerinde  yerlerini aldılar.

Mrt

Akran zorbalığını konu alan  "Connect" adlı uluslararası eTwinning projemizde Avrupa'da yer alan diğer öğretmen ve öğrencilerle online toplantı düzenlendi. Projenin etkinliklerinin tanıtımı, eGüvenlik uygulamaları hakkında hazırlanmış Kahoot yarışmasının gerçekleştirilmesi ve bir sonraki etkinliklerin planlanmasını içeren toplantıda öğrenciler kültürel alışverişte de bulundu.

Mrt

Dijital vatandaşlık, yapay zeka, dil öğretiminde STEM ve eTwinning'in yıllık teması olan iyi oluşu konu alan uluslarası eTwinning projemizde öğrencilerimiz bu ay "Gamma" aracını kullanarak dijital vatandaşlık eğitimi ile ilgili bir sunum hazırladılar. Dijital vatandaşlığın önemi, uygulama adımları ve eğitime katkısını anlattıkları sunumu diğer ortaklarla paylaştılar.